PONIEDZIAŁEK: 

Śniadanie: pieczywo, serek do smarowania, ogórek zielony, herbata/kawa zbożowa z mlekiem

II śniadanie: owoc/warzywo

Obiad: zupa pomidorowa na wywarze mięsno-warzywnym z makaronem zabielana, pierś gotowana , ziemniaki, marchewka z groszkiem, kompot  (alergeny: 1, 3, 7, 9)

Podwieczorek: jogurt naturalny z owocami (czarna porzeczka) wyrób własny  (alergeny:   7), flipsy

WTOREK: 

Śniadanie: pieczywo z masłem, polędwica drobiowa, pomidor, hebata/kawa zbożowa z mlekiem

II śniadanie: owoc/warzywo

Obiad: barszcz czerwony zabielany na wywarze drobiowo-warzywnym, gulasz z szynki wieprzowej, kasza ,ogórek kiszony, bawarka z mlekiem (alergeny: 1, 3, 7, 9 )

Podwieczorek: wafle ryżowe z masłem   

ŚRODA: 

Śniadanie: pieczywo z masłem, serek capressi, papryka czerwona, herbata/kawa zbożowa z mlekiem

II śniadanie: owoc/warzywo

Obiad: krupnik na wywarze mięsnym, pieczeń wieprzowa, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot (alergeny: 1, 3, 9 )

Podwieczorek: koktajl owocowy   (alergeny: 7 ), herbatniki

CZWARTEK: 

Śniadanie: pieczywo z masłem, szynka, sałata, herbata/kawa zbożowa z mlekiem

II śniadanie: owoc/warzywo

Obiad: zupa jarzynowa na wywarze drobiowo-warzywnym, ryż z jabłkami,  kompot (alergeny: 1, 3, 7, 9)

Podwieczorek: bułka z twarożkiem i szczypiorkiem   (alergeny: 1, 7 )

PIĄTEK: 

Śniadanie: pieczywo z masłem, jajecznica na maśle ze szczypiorkiem, herbata/kawa zbożowa z mlekiem

II śniadanie: owoc/warzywo

Obiad: zupa fasolowa na wywarze warzywnym, filet z dorsza,  ziemniaki z koperkiem, surówka z kiszonej kapusty, kompot         (alergeny: 1, 3, 4, 7, 9)

Podwieczorek: jabłko, flipsy kukurydziane  (alergeny: 1, 7 )                     

LEGENDA ALERGENÓW: GLUTEN,  3 -JAJA, 4 -RYBY  7 -MLEKO,  9 –SELER